Ruhun Seyir Defteri
HAYATLAR ARASI REGRESYON

HAYATLAR ARASI REGRESYON

Hayatlar arası Regresyon, varlığımızın kesintili sonsuzluğunu anlama, anlamlandırma, farklı bir boyutta deneyimleme olanağı sunuyor.

Kişi; varlığının bizim tanımladığımız anlamdaki geçmiş – şimdi – gelecek noktaları arasındaki birliği, bağlılığı ve bağlantıyı anlıyor. Tüm deneyimler şimdi ve burada  var olan kişinin deneyimi olarak, kendinde birleşiyor… Bir çok kişinin bu çalışmayı “yuvaya dönüş” olarak tanımlamasının en önemli sebebi de bu.

Hayatlar arası Regresyon daha çok; “ben kimim”, “niçin buradayım”, “hayat amacım ne” “ruh eşim var mı, kim” diye soranlar, kendini bu dünyada yalnız hissedenler ve hayatındaki, ilişkilerindeki zorlukları anlamaya ve çözmeye niyet edenler için destekleyici.  Yani bir keşif ve hatırlama yolculuğu 🙂 Travma çözümü yapılmadığı için bilinç dışı düzeyinde hatırlama ve anlayış kazanma söz konusu. Varlığımızın insan tarafının ötesine geçerek, Yaradan’ın bir parçası olan öze ulaşmak için de şefkat dolu bir yöntem. Bu yöntemi kullananlardan ve çok önemli katkılarla geliştiren ise Dr. Micheal Newton.

Bu çalışmayı deneyimlemeden önce olağan koşullarda danışanla geçmiş yaşam veya şimdiki yaşam regresyon çalışması yapılmış olması, iç görü ve anlayış kazanılması, danışanın derinleşme ihtiyacını belirlemek açısından da gerekli. Geçmiş yaşam veya şimdiki yaşam regresyon çalışmalarına oranla daha derin bir trans seviyesine ihtiyaç duyuluyor. Dolayısıyla danışanın kendini kendine bırakabilmesi önemli.

Çalışmanın verimli olabilmesi için, tüm bildiğimiz kavramların ve elbette varsa inatçı egonun (spiritüel ego dahil), bu yolculuğa çıkarken bir kenarda dinlenmeye bırakılması çok önemli 🙂 Bu deneyim için, belirli bir inanç sınıflaması gerekmez. Kendi varlığının farkında olmak yeterlidir.

Bu çalışma, özellikle kendini hayatının dönüm noktasında hissedenler, “yapmam gereken bir şey var ama ne olduğunu bilemiyorum, adını koyamıyorum ” diyenler için aydınlatıcı ve destekleyici olabiliyor.

Bu sitedeki yazılar sadece bilgilendirme amaçlıdır. Bu çalışma hiç bir şekilde teşhis ve/veya tıbbi tedavi önerisi yerine geçmez. 

Not : www.radianced.com dan izinle alıntı yapılmıştır.

Bir yanıt yazın