BU BİR İYİLİK & GÜZELLİK HAREKETİDİR !
BU BİR İYİLİK & GÜZELLİK HAREKETİDİR !

BU BİR İYİLİK & GÜZELLİK HAREKETİDİR !

umbrellasBu slogan aslında yıllar önce bir kaç güzellik ve iyilik ustası arkadaşımla birlikte kurduğumuz hayallerimize ait 🙂 İyilik ve güzelliğin kişi düzeyinden başlayarak aileye ve topluma doğru yayılmasına hizmet eden arkadaşlarım. Henüz gerçeğe dönüşmedi ama belki de bir çoğumuz katılırsa bu sloganın ruhuna, o zaman evren ne diyebilir ki? 😉 Mimarından öğretmenine, manavından kuaförüne, psikologundan elektrikçisine, veterinerinden aktivistine, ev kadınından tarla işçisine, bahçıvanından şifacılarına, işsizinden patronuna, astrologundan muhasebecisine kadar hemen herkesin paylaşabileceği bir slogan bu bence.

Bizim hayalimiz şehirde bir merkez oluşturup, burayı güzellik ve  iyileşmeye dair ruha değecek ne varsa onunla doldurmaktı. Yani güzellik uzmanı da, kuaför de, masör de bulunsun istedik. O günü sadece kendisine ayırmış insanlara, ayrıca katılabilecekleri yoga ya da meditasyon alanları ve uygulamaları sunalım istedik. Hatta belki kısa bir seans “hayat dersleri” konuşmaları, “dök içini rahatla” dinlemeleri, su ve müzik terapileri, kendinle baş başa kalma köşeleri, duaya ya da rüyaya kalmak isteyenler için dinlenme odaları planladık. Resim, fotoğraf vb. görsel yaratıcıları için de köşelerimiz olsun dedik. Bu merkezi inşa ederken de iyilik & güzellik sever mimarlar, bahçıvanlar, inşaat ustalarının yüreklerine güvendik. Nasıl sizce? Hayatınızın bir parçasını böyle bir yerde deneyimlemek size de huzurlu bir heyecan ve coşku verir mi?

Şimdilik gerçekleştiremediğim bu hayali hepimize açıyorum. Belki fikir alınıp çoğaltılır ve geliştirilir. Ama  her nerede ve kim gerçekleştirirse gerçekleştirsin…benim ricam şu : Bu sloganı kullanın ve bana kısacık da olsa bir haber yazın…

Hayatımız her an bir iyilik ve güzellik hareketi halinde yaşansın 🙂

Bir yanıt yazın