Yeni bir yıl… Yeni bir ben & biz!
Yeni bir yıl… Yeni bir ben & biz!

Yeni bir yıl… Yeni bir ben & biz!

” Her karşılaşmamız sonsuzluğa uzansın. Her bakışımızla birbirimizi daha çok bilelim. Her adımda yaklaşalım. Birimiz nefes alırken, biz verelim… herkes başka yollardan gelsin ki; buluştuğumuzda maceralarımızı paylaşalım. Buluşma için anlatılacak öyküler biriktirelim yaşamımızla… Buluşmaya doğru ilerlerken neşeyi, şefkati, sevgiyi, canımız neyi çekerse yanımızda onu bulunduralım. Hepimiz için mutlu buluşmalarımız olsun, kutlu olsun…”

Bir takvim yılını daha geride bırakıyoruz. Umarım sizler için hayatınızı her bakımdan zenginleştirici, belki zorluklar ve güçlüklerle, belki aşkla ve coşkuyla yaşanmış deneyimlerle doluydu geçtiğimiz yıl.

Her nasıl yaşanmış olursa olsun, sadece kendinize şunu sorun: Ben elimdeki bu yaşam armağanı ile şu andan itibaren ne yapmak, nasıl bir yaşam inşa etmek istiyorum?

Bu sorunuza vereceğiniz cevaplarınız doğrultusunda, size özgü hayatınızı inşa etmek üzere elinizden geleni yapın. Zorlandığınız yerde yardım ve destek isteyin. Hatırlayın 🙂 Yaşam da sizin isteğinizi yerine getirmek üzere tüm kuvvetleri bir araya getirmeye programlı. Sadece “çalıştır” düğmesine basılacak 😉

Sağlık, neşe, sevinç ve heyecanlı bir coşkuyla yaşanacak günlerimiz olması dileğiyle, hepimize mutlu bir yıl diliyorum.

Sevgiyle kalın.

 

Bir yanıt yazın